Komen Dan Isu Di Gua Musang

Kemukakan permasalahan kita, kitidakpuasan hati kita, kita rakyat malaysia yang berstatuskan warganegara, kita berhak menyuarakan apa-apa perkara. luahkan secara positive, secara bijaksana, samada ketidakpuasan anda dengan layanan kakitangan hospital, kakitangan kerajaan, individu-individu yang tidak bertanggungjawab, menyalahgunakan kuasa dan sebagainya.. Luahkan, suara anda akan tersiar luas di laman maya ini.

8 responses to “Komen Dan Isu Di Gua Musang

  1. Saya baru 2 minggu berhijrah ke Gua Musang atas dasar kerja. saya menyewa di Taman Tropika, di taman ini air selalu perlahan, selalu tiada nak-nak sewaktu kemuncak iaitu sekitar pukul 6.30, kadangkala sampai ke jam 9 malam. harap pihak pemaju atau pihak yang bertanggungjawab bertindak di atas apa kesulitan kami

  2. Kampung bertam, banyak lampu di simpang2 jalan mati, ini boleh mengundang bahaya. harap pihak TNB daerah prihatin dengan keperluan asas lama kampung, harap ianya berfungsi kembali. assalamualaikum

  3. Pada ogos lepas saya melahirkan baby kat hospital Gua Musang, Staf di hospital ini langsung tidak mesra pelanggan, Ramai di kalangan-kalangan pesakit meluahkan rasa kesal, ketidakpuashatian mereka di atas layanan staff2 hospital berkenaan, sebelum ini saya hanya dengar sahaja, tetapi bila berlaku kepada diri saya semasa ingin melahirkan baby, sahlah apa yang di perkatakan oleh pesakit-pesakit sebelum ini..

    Apa piagam hospital Gua Musang berbanding dengan hospital-hospital lain di Malaysia, atau Hospital Kota Baru? kalau di hospital Kota Baru si Suami dijempit masuk untuk mentetaramkan si Isteri, tapi apa yang berlaku kepada saya semasa nak melahirkan baby tu mesti lah ada sedikit rasa sakit dan secara tak sengaja terkeluarlah raungan untuk menahan kesakitan, tapi apa yang saya dapat Marah si Nurse2 kat situ.. selepas itu yang saya kesal nya saya melahirkan bayi pada jam 8 pagi, tapi si suami dapat tahu yang saya sudah melahirkan bayi pada jam 2 petang sempena dengan waktu untuk melawat, sedikit info langsung tidak di bagitahu kepada si suami yang menunggu kat luar berkenaan dengan kelahiran samada selamat atau tidak, hidup atau mati.

    Harap pihak pengurusan pertingkatkan lagi pengurusan, pantau anak-anak buah yang emosional, camana hospital ini dapat ISO certificated.

  4. depan kedai makan yg selekoh di bank tabung haji bandar lama ade tong sampah….camne ore alik tu bulih make denge bau busuk . harap bubuh lah tong sampah tu tepat lain…

  5. Coz Gua Musang baru nak membangun kot, atau pihak berwajib terlepas pandang sebab jauh dari pej Majlis,

  6. benda2 mcm tu dah lama… harap diorang tu alert lah komen2 orang ramai.

    p/s :- musim rayo nih , sure jem kat guo muse..

  7. KURANG PEKERJAAN DI KELANTAN TERUTAMANYA DI KAWASAN GUA MUSANG. KALAU BOLEH PIHAK BERKENAAN TOLONG PANTAU. TAK SEMUA ANAK KELANTAN SUKA BEKERJA DI TEMPAT ORANG.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s